zaterdag 21 april 2012

Stampingfun for Tijn

Tijn van 3 1/2/jaar en zijn zusje Lieke logeren dit weekend een nachtje bij mij En vanmorgen wilde hij wat "stempeltjes maken" op mijn stempelzolder. Geen schort bij de hand, die was al te klein,maar wel een plastic zak die ik even in een schort veranderde. Daarna, heeft hij een goed kwartier gespeeld met een paar zelfuitgezochte stempels en kleurtjes inkt. Winny de Poeh, en een raceauto waren toch zijn favoriet. Heerlijk om dan die trotse blik in zijn ogen te zien!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te zien, dat het stempelen er al zo vroeg inzit. Maar ja, kan het anders met zo'n oma?? Dat wordt een druk weekendje voor je, ik denk drukker, dan je ooit met stempelen kunt zijn (mijn kleinkinderen zijn 3 en bijna 1). Heerlijk, veel plezier met Tijn en Lieke.
  Groetjes en een fijn weekend.
  Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Hij heeft zich heerlijk even uitgeleefd en met jouw enthousiasme ernaast kan het niet anders dan dat het een prachtcreactie is geworden! Erg leuk om ook zijn trotse blik op de foto te zien. Wat een groot plezier samen!
  Liefs van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk, Paulien! Mijn kleinzoon is nog net te klein...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig!! Leuk om die foto's te zien. Hij is zo trots als een pauw,kijk dat snoetje.
  Ja een stempelaar in de dop.
  Veel plezier en fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuk wanneer kinderen zo enthousiast met onze hobby aan de slag gaan. In ieder geval leuk dat je mijn blog volgt. Ik heb me ook als volger bij jou aangemeld, want je blog ziet er schitterend uit en je stempelwerk is heel inspirerend. Groetjes, Franka

  BeantwoordenVerwijderen