donderdag 10 juni 2010

Steampunk!Een tijdje terug, heb ik me opgegeven om mee te doen aan de 10 x 10 kaartjes voor Steampunk-swap van de Mixed media Diva's.
Ik wist niet wat dit inhield, maar door te "Googlen", kreeg ik al snel inspiratie.
Gesjabloneerd met Tim holz Mask (raders)
Ik ff blij dat ik de ook Timesheet met de radertjes van PaperArtsy onlangs gekocht had(LOL!) De meet-bril is van Stampers Anonymus.
Doordat http://willyanderson.blogspot.com/ een berichtje op de groep plaatste over een Callenge: http://stampotiquedesignerschallenge.blogspot.com/2010/06/sdc9-what-does-summer-mean-to-you.html dacht ik, "Why not...try this"! want in het andere brilglaasje,is een afdruk van een kopje van dit stempelmerk te zien.

7 opmerkingen:

 1. Beautiful artwork! Love the collagey look of it. Thanks for joining us at Stampotique Designer's Challenge this week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaartjes, Paulien. Wat leuk dat je meedoet aan de SDC #9!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very clever! Great work! Thank you for joining us for the SDC this week!
  Val :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf! Ik doe ook mee aan die swap en nu ik ze gezien heb hoop ik er stiekem eentje van jou te krijgen ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is gorgeous, so much work in it. Thanks for joining us at SDC x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt eeen geweldig leuk kaartje. Die stempels van Stampotique zijn echt leuk hè. Ik heb al een paar keer getwijfeld of ik iets zou bstellen maar kan dan niet kiezen. Dat steampunk is ook echt leuk! Wat toepasselijk met die bril.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, die zijn super Paulien! Wat een leuke sheets van PaperArtsy... da's niet goed, moet ik weer gaan kijken en dat kost meestal geld hihi

  BeantwoordenVerwijderen